Translating complex information into a clear visual story

Data en Design

Studio duBoisdesign specialiseert zich in het vertalen van complexe informatie in visueel sterke en communicatief heldere verhalen. Het heeft de kennis en ervaring in huis om jouw verhaal te vangen in pakkende infographics, toegankelijke praatplaten of slimme visualisaties. Daarnaast is duBoisdesign een creatief sparringpartner die bij uitdagende communicatieve vraagstukken graag meedenkt, adviseert, ondersteunt of aanstuurt.

duBoisdesign maakt

Infographics & praatplaten

Kwantitatieve datavisualisaties

Kwalitatieve datavisualisaties

Illustratieve kaarten

Flow-charts

Pictogrammen

Vector-illustraties

(Interactieve) PPT visuals

duBoisdesign denkt mee

Bijzonder DNA

Autonoom informatie-ontwerper Ted du Bois is de drijvende kracht achter duBoisdesign. Hij gebruikt zijn achtergrond als wetenschapper en wetenschapsjournalist om 4 op een unieke met elkaar in verbinding te brengen.

Creatief katalysator

Soms vraagt een project om wat extra brainstorm-power. duBoisdesign neemt graag een ondersteunende of adviserende rol op zich om zo als creatief sparringpartner mee te denken en tot innovatieve oplossingen en/of producten te komen.

Solide startpunt

Wanneer er behoefte is aan andersoortige producten zoals bijvoorbeeld interactieve infographics of animaties, dan kan duBoisdesign helpen bij het vinden van de juiste partijen en indien gewenst een aansturende rol op zich nemen.

duBoisdesign werkt o.a. met

“Creatief, flexibel, professioneel, en snel. duBoisdesign helpt ons op maandelijkse basis met marketingmateriaal voor onze cacao duurzaamheidsprojecten, een samenwerking die wij als zeer prettig ervaren”

André van den Beld, COCOANECT BV. Rotterdam

Contact

Voor meer informatie, (freelance-)samenwerkingsmogelijkheden of een vrijblijvend verkenningsgesprek kunt u altijd contact opnemen.

Ted du Bois
info@duboisdesign.net
06-30860898

duBoisdesign.net